Vandaag weer zo’n ‘saaie’ half-rustige dag. Half-rustig omdat het vandaag een heel stuk drukker aan het zwembad was. Rond het zwembad zat het bijna vol en gisteren waren we de enige bezoekers :).

Het is vandaag een vrije dag (t’is zondag) en zeker voor de mensen die naar het zwembad/barretje komen. De meesten zijn aardig welgesteld aan de merken, groottes en staat van hun auto’s te zien. Waarschijnlijk is het allemaal ambassade personeel of iets dergelijks.
Ook vandaag hebben we ons prima vermaakt. Ishaka heeft ons weggebracht en opgehaald en gelijk de auto laten repareren. De auto had een beetje probleempjes, lekke uitlaat onder andere, na ons avontuur op dag 7.

Morgen weer een wat actiever dagje :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.