Vandaag is onze op één na laatste vakantiedag, vandaag wordt een rustdag bij ‘La Piroque’ en daar zien we wel hoe de dag verloopt.
Er moet vandaag wel iets belangrijks gebeuren en dat is het bevestigen van de terugvlucht, en dat moet ook nog tussen 10 en 12 ’s morgens. Best belangrijk, want anders ga je gewoon niet mee terug 🙂 . Dus eerst maar even ontbeten en ons geestelijk voorbereid om een telefoontje van een minuutje, het telefoontje dan maar gepleegd en we mogen weer mee naar Nederland.

Eigenlijk vandaag een totaal NIET spannende dag beleefd, alleen maar zalig aan het zwembad gelegen bij ‘La Piroque’. De hele dag was eigenlijk bewolkt, het echte zonnetje hebben we niet gezien, ondertussen kun je toch nog lelijk verbranden blijkt maar weer. Aan het eind van de dag toch wat rode schouders aan overgehouden aan dat bewolkte dagje onder de parasol.
Aan het einde van de dag opgehaald door Ishaka, die zowaar op zijn praatstoel zat. Hij was stevig aan het kletsen over zijn werk en de plaats waar hij aan het solliciteren is. Hij vondt denk ik jammer dat we weggingen, want hij heeft nog heel wat moeite gedaan om wat Gambiaanse muziek op een CD te zetten, zodat we thuis nog wat kunnen nagenieten en misschien wel kunnen gebruiken voor de vakantiefilm en de foto’s.

Afijn, de dag is weer voorbij, nu lekker naar bed en morgen fris (ja fris) weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.