Vanochtend ging het waaien en toe dachten we dat het (joepie!) eindelijk ging regenen!! Maar helaas, weer niet!

Vandaag weer rustdag. Het is nu bijna 12 uur als ik dit schrijf en ook de stukjes van gisteren en eergisteren zijn dus op deze dag geschreven. Eigenlijk moet je dat schrijven bijhouden, want anders vliegt alle informatie weg :).

Een heel boek gewoon uitgelezen vandaag: De Delta Deceptie van Dan Brown. Bijzonder spannend en bijna in één ruk uitgelezen. Daarn aan de Da Vinci Code van dezelfde schrijver begonnen en die is nog niet uit, ondanks dat ik best snel lees.

Naja, kort stukje vandaag. Ik kan alleen maar zeggen, wie weet komt er regen vannacht, maar er op hopen doe ik niet meer. *zucht*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.